Detalii produs


Titan K66 cilindru 36x36 cu funcție de siguranță ASC

Titan K66 cilindru 36x36 cu funcție de siguranță ASC
 • Titan K66 cilindru 36x36 cu funcție de siguranță ASC
 • Titan K66 cilindru 36x36 cu funcție de siguranță ASC
 • Titan K66 cilindru 36x36 cu funcție de siguranță ASC
266,74 RON (TVA inclus)
Termen de livrare:
5-7 zile lucratoare

 • Titan K66 de securitate de blocare a ASC în partea superioară a clasei de mijloc măsurat, remarcabil raport preț / performanță. Acest tip de clasificare oferă o bază pentru protecție împotriva ruperii de protecție (ASC), precum si cheia de copiere neautorizată. Protecție împotriva găuriri și "bumping key" peste medie în ceea ce privește produsul, și pentru a proteja împotriva scanare ridicată este considerată ca număr excesiv de pini (13 pini de funcționare).

  Inserțiile ASC Titan K66 sunt cheia virtutea principală din care 4 s-a descoperit în mod surprinzător, în cutie-cadou. În ceea ce privește materialul cheii realizate din New Silver (argint nou) materie primă care este mult mai mare robustețe, durabilitate și rezistență la abraziune, comparativ cu cupru chei utilizate în mod obișnuit. Cheie brută are doar distribuitorul (compania noastră) pentru a copia cheile pot fi făcute numai pe baza cartii de cod, copierea neautorizată cheie este exclusă în totalitate. Atunci când comandați peste butonul Adăugați în coș cu taste suplimentare este posibil să se solicite în plus cheie a produsului.

  Variantă de urgenţă: Cu sistem de comutare dublă în interiorul cilindrului, care face posibilă introducerea simultană cheii din ambele părţi, astfel fiind posibilă intrarea, chiar dacă  în interior cheia este în cilindru.


                  ASC – Descrierea protecţiei anti-rupere

                                (Anti Snap Cylinder)

   

  Protecţia antirupere s-a realizat prin metoda execuţiei uşoare, aplicată cu succes la alţi producători, când la 8 mm de la marginile cilindrului se formează o suprafaţă uşoară, care la o tentativă de spargere a încuietorii, se va dovedi partea ceea mai fragilă a cilindrului. Pentru că cilindrul nu se va rupe în locul unde  se aşteaptă spărgătorul, acesta nu se va descurca cu partea rămasă, pentru că nu are posibilitate de prindere. Bucata de cilindru rămasă, va fi protejată de palpare sau de găurire, dar cu cheia proprie, în continuare, se va putea deschide. Execuţia uşoară se regăseşte pe ambele părţi ale cilindrului, astfel nu are importanţă în ce direcţie vine montat.

 • Dimensiunea cilindrului 
  36/36
  Numărul de chei 
  4 buc
  Numărul de pini 
  6 activ + 7 pasiv
  Culoare
  Nichel mat
  Protecție anti găurire 
  Da
  Protecție scanare 
  Da, intensificat
  Protecție anti-rupere
  Da
  Card de securitate 
  Da
  Protecția cheii de copiere 
  Da
  Siguranța de Bumping key  
  Da
  Protecție de strângere 
  Da
  Garanția
  2 ani
  Partea scurta
  35
  Partea lunga
  35
  Numar articol
  K66VFT3535
 • La alegerea cilindriilor fraza 3+1 trebuie sa luam in considerare.

  1. Să fie dimensionate în mod adecvat

  2. Versiunea se potrivește cel mai bine nevoilor mele

  3. Sa ne ajunga produsul cu suficienti chei 

  +1 În ceea ce privește  a fi cel mai bun produs pentru portofel

  Care este mărimea potrivită

  În cazul în care cilindrul de mărimea potrivită, care se extinde în afara planului de usa, atât în ​​interior cât și în exterior.Deoarece cilindrii de blocare fabricate în trepte de 5 mm, trebuie să aleagă care în nici un caz să iasa mai mult de 2-3 mm inafara silduluid usa. Dimensiunea cea mai ușoară blocare pentru a pune sus determinat pe baza elementelor anterioare, care se măsoară în mijlocul orificiilor de montare pe marginea distanțelor. Pentru a verifica acest lucru, adăuga până lungimea totală a valorilor măsurate trebuie să fie obținute. A + B = C

   

  Care este versiunea corectă pentru mine?

  Click aici pentru o explicație mai detaliată despre acest lucru.

Creare magazin online