Detalii produs


Abus Titalium Triples 3 buc lacăt set 40 mm

Abus Titalium Triples 3 buc lacăt set 40 mm
 • Abus Titalium Triples 3 buc lacăt set 40 mm
 • Abus Titalium Triples 3 buc lacăt set 40 mm
 • Abus Titalium Triples 3 buc lacăt set 40 mm
127,42 RON (TVA inclus)
Termen de livrare:
1-2 zile lucratoare

 • TRIPLES = 3 buc lacăte cu chei identice,înpachetate cu 4 buc de chei de fabrică

   

  ABUS 727TI/40 blocare Titalium. În numele mărcii 40mm înseamnă lățimea casei de blocare. Ambalaj de blocare tip blister include 4 cheie. Starea cu etrieri PROTECT NANO de acoperire și se blochează închis pe ambele părți cu gloanțe. Un dispozitiv de blocare specific bucată calitatea para-centrice de protecție împotriva profilului cheie de scanare , precum e cromat pentru protecție.
  Practic, produsul este fabricat pentru utilizarea de zi cu zi, dar în categoria de preț favorabil este dincolo de cunoștințele noastre. Cel mai mare avantaj de greutate redusă, care poate fi cel mai util în industria transporturilor.
  ABUS TITALIUMTM - STRONG | LIGHT | INOVATOR
  Titalium ca materii prime în domeniul tehnologiei de securitate, o dimensiune cu totul nouă pentru ea, deoarece fiind un aliaj special de aluminiu pentru fabricarea unui încuietori robust permit acest lucru în mod specific. Industria aerospațială este aplicat cu dragoste materialul din Titalium a fost important pentru ca dacă ești acolo undeva în greutate. Aceste încuietori în comparație cu un standard de produse din cupru oferă o siguranță mecanică mai mare, dar greutatea lor este de aproximativ 30% mai ușor.
 • Numărul de chei 
  4 buc
  Diametrul verigei
  6,5 mm
  Cea mai mare lățime lacătului
  40 mm
  Înălțimea sub verigă
  23 mm
  Lățimea sub verigă
  22 mm
  Numar articol
  72740TR
Creare magazin online