Detalii produs


Abus FTS 3003 W blocare fereastră

Abus FTS 3003 W blocare fereastră
 • Abus FTS 3003 W blocare fereastră
 • Abus FTS 3003 W blocare fereastră
 • Abus FTS 3003 W blocare fereastră
174,47 RON (TVA inclus)
Termen de livrare:
5-7 zile lucratoare

 • Blocare a ferestreicare se poate monta și ulterior, care este protejat de  fereastră sau ușă de balcon. Echipamentul necesar include toate componentele pachetului. Încuietoarea ferestrei poate fi instalat cu ușurință fără nici un fel de cunoștințe tehnice majore sau experiență. În plus nivelul de securitate crește funcția de protecție copii. Puteți alege, de culoare maro și alb, sunt disponibile. Care trebuie să selectați deasupra butonului "Adaugă în coș". Produsul are recomandarea MABISZ.

  Montarea:
  Montare se face cu șuruburile incluse în ambalaj. Corpul de blocare  se montează pe partea ramei care se deschide iar carcasa cealaltă pe tocul ferestrei. Deoarece tocul și rama geamului nu este în același nivel, în ambalaj sunt de diferite elemente de distanțare dimensiune care fac obiectul contra-parte a construit în diferența de nivel poate fi corectat.
  Funcționare:
  Se livrează cu 2 chei. Virajul-cheie în broască dispozitivul se deschide limba zăvorului e tras înapoi la loc. În același timp, sare un "buton" care poate fi ușor de reîncheiat manual pentru blocarea ferestrei.
 • Numar articol
  FTS3003
Creare magazin online