Detalii produs


Abus Bravus 3000 MX cilindru 40x45 cu funcţie de sicu buton uranţă

Abus Bravus 3000 MX cilindru 40x45 cu funcţie de sicu buton uranţă
 • Abus Bravus 3000 MX cilindru 40x45 cu funcţie de sicu buton uranţă
 • Abus Bravus 3000 MX cilindru 40x45 cu funcţie de sicu buton uranţă
 • Abus Bravus 3000 MX cilindru 40x45 cu funcţie de sicu buton uranţă
668,41 RON (TVA inclus)
Termen de livrare:
5-7 zile lucratoare

 • Cilindrul de siguranţă Abus Bravus 3000 MX este fratele mai mare al cilindrului 2000 MX, accesibil în numeroase prăvălii şi magazine online, cu protecţie anti-rupere, cu siguranţă mai avansată, cu nenumeroase posibilităţi extra, şi de asemenea 3 ani garanţie.

  Descriere generală: Este un cilindru de siguranţă care poate satisface chiar şi cele mai înalte cerinţe de securitate, care în afară de protecţia anti-rupere şi anti-copiere chei, oferă protecţie eficientă şi împotriva diferitelor modalităţi de efracţie. Rândul de pini al cilindrului Abus Bravus 3000 MX palpează cheia în total cu 13 pini, din care 10 activi, astfel că nu prea lasă loc de dubiu  faţă de protecţia înaltă anti-palpare, pe care o oferă. Baza cilindrului este alcătuită de bara specială anti-rupere, care asigură şi posibilitatea de redimensionare a cilindrului. Se distribuie cu 3 buc. chei din alpaca, ale căror anti-copiere este  protejată prin licenţă până în 2030.

  Cheia: Bravus 3000 MX vine cu 3 chei frezate cu puncte de amprentă, care, caracteristic cilindrilor premium, pentru o rezistenţă mai mare la uzură, sunt realizate din alpaca. În vârful cheii există un sistem special intellitec, care garantează protecţia anti-copiere. Pe chei mai observăm că există model pe ambele feţe. Pentru tipul 3000 MX, pot fi comandate chei de rezervă, împreună cu cilindrul, sau şi ulterior, online, pentru cei care posedă deja cartela de securitate (vezi mai jos lista serviciilor ulterioare)

  Construcţie modelară, protecţie anti-rupere: cilindrul vine construit pe o bară masivă de oţel, prin utilizarea modulelor şi a unor elemente de îmbinare. Avantajul construcţiei este,  că bara este realizată separat de cilindru, şi la construcţia ei s-a avut în vedere rezistenţa la rupere. Construcţia modulară oferă posibilitatea de a schimba dimensiunile cilindrului, după necesităţi.

  Servicii ulterioare: La Bravus 3000 MX, pot fi accesate numeroase servicii şi ulterior achiziţionării.

  • lansarea online  a unor comenzi suplimentare pentru chei (nici nu trebuie să vă deplasaţi, totuşi vă puteţi procura cheile necesare)
  • schimbarea dimensiunilor
  • comandarea unui cilindru/lacăt nou pentru cheile deja existente
  • recodificare în caz de pierdere a cheii sau a cartelei de securitate.
 • Dimensiunea cilindrului 
  40/45
  Numărul de chei 
  3 buc
  Numărul de pini 
  10 activ + 3 pasiv + Intellitec
  Culoare
  Nichel mat
  Protecție anti găurire 
  Da, solid
  Protecție scanare 
  Da, grad ridicat
  Protecție anti-rupere
  Da
  Card de securitate 
  Da
  Protecția cheii de copiere 
  Da
  Siguranța de Bumping key  
  Da
  Protecție de strângere 
  Da
  Garanția
  2 ani
  Partea scurta
  40
  Partea lunga
  45
  Numar articol
  B3000VF4045
 • La alegerea cilindriilor fraza 3+1 trebuie sa luam in considerare.

  1. Să fie dimensionate în mod adecvat

  2. Versiunea se potrivește cel mai bine nevoilor mele

  3. Sa ne ajunga produsul cu suficienti chei 

  +1 În ceea ce privește  a fi cel mai bun produs pentru portofel

  Care este mărimea potrivită

  În cazul în care cilindrul de mărimea potrivită, care se extinde în afara planului de usa, atât în ​​interior cât și în exterior.Deoarece cilindrii de blocare fabricate în trepte de 5 mm, trebuie să aleagă care în nici un caz să iasa mai mult de 2-3 mm inafara silduluid usa. Dimensiunea cea mai ușoară blocare pentru a pune sus determinat pe baza elementelor anterioare, care se măsoară în mijlocul orificiilor de montare pe marginea distanțelor. Pentru a verifica acest lucru, adăuga până lungimea totală a valorilor măsurate trebuie să fie obținute. A + B = C

   

  Care este versiunea corectă pentru mine?

  Click aici pentru o explicație mai detaliată despre acest lucru.

Creare magazin online