Detalii produs


Dorma TS-68 amortizor uși hidraulic gri

Dorma TS-68 amortizor uși hidraulic gri
 • Dorma TS-68 amortizor uși hidraulic gri
 • Dorma TS-68 amortizor uși hidraulic gri
147,38 RON (TVA inclus)
Termen de livrare:
1-2 zile lucratoare
 • DORMA TS 68 închizători uși, pe culoarea argintiu. Este de tip foarte comun de închidere a ușii cu un braț obișnuit, cu șablon de montare, șuruburi și accesorii. DORMA TS tip 68 prețurile favorabile pentru utilizarea universală în toate tipurile și structură de ușii, montat rapid și ușor și fără placă de montare la stânga și la dreapta ușilor, de asemenea.

  Descarcă PDF broșura

  Forţa de închidere: EN 2-4

  Amortizorului de tip Dorma TS68 folosit pentru usi 40-80 Kg din tabelul de mai jos. Forța de închidere cu echipamentul potrivit poate fi selectat prin șablon de montare, în pachetul arată în mod clar. DORMA TS închizători 68 de uși preferă să utilizeze scări și alte locuri de mare trafic.

  Tabel cu masa de forţă de închidere

  Pe baza formulei de mai sus, numărul 1. poate fi reglată viteza de închiderea uși la o stare complet deschisă în intervalul de 20 de grade. Șurubul de reglare Nr 2 închiderea ușii viteza poate fi setată direct în fața ușii aproape gama, adică ultimele 20 de grade. Cele două șuruburi pot fi controlate separat de două interval de închidere, nici o interferență. Condiție extrem de importantă pentru buna funcționare a ușii mai aproape că brațele trebuie să fie montate corect. Instalarea corectă indicată în figură, care trebuie să fie ușa unui copac sau ușă în ușă mai aproape cu braț perpendicular pe placa superioară. În brațul care este conectat la corpul amortizorului trebuie să fie denaturate. Amortizorului și înșurubați regulatorul va funcționa corect numai în cazul în care instalarea se face în conformitate cu normele, specificațiile tehnice conținute în ambalaj. Dacă nu au fost respectate parametrii de instalare specificate de fabricant este posibil să fi experimentat o defecțiune. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să descurajeze pe nimeni, pentru că Dorma TS-68 cu o descriere foarte utilă despre un 1:1 dimensionare raport specificat, sau doar de stabilire la locul de instalare au fost prin intermediul atunci puteți crea, de asemenea, punctele necesare pentru instalare.

 • Numar articol
  TS68GR
Creare magazin online