Fixarea cilindrului cu încuietoare transversală

Fixarea  cilindrului încuietorii transversale „miskolci”:

Dacă cineva dispune de încuietoare transversală „miskolci” şi doreşte să schimbe cilindrul din acesta, atunci poate întâlni două modalităţi de fixare:

1. cu placă: în acest caz nu este nevoie demontarea întregii încuietori, ajunge numai îndepărtarea şildului interior, care este fixat de două şuruburi de trecere  - de obicei cu cap torbant. După îndepărtarea şildului, cilindrul încuietorii transversale poate fi tras afară cu uşurinţă, pentru că până în acel moment, tocmai placa dimensionată, prinsă de el, a fost ceea care a împiedicat să încapă pe gaura cilindrului, existentă pe şildul interior. 

2. Cu şurub: în acest caz trebuie demontată toată încuietoarea transversală, pentru că cilindrul este fixat cu un şurub M5 în ştuţul dinspre uşă (dinspre parte a de jos a cilindrului)

Important! Cilindrul pentru încuietoarea transversala „miskolci” pe care o distribuim, poate fi fixat după metoda nr. 1, nu dispune de nici o gaură ulterioară. În fiecare caz, asigurăm placa dimensionată şi şurubul, astfel că se va putea monta şi în locurile unde până atunci fixarea a fost realizată după metoda nr. 2.

De ce nu există gaură? Pentru că, din păcate, am avut trista experienţă să stăm în faţa situaţiei, când plasarea găurii a fost diferită de la producător la producător. Considerăm universală fixarea nr. 1, care poate fi utilizată la fiecare încuietoare transversală „miskolci”.

 

Oferta noastră de cilindru cu roată dinţată puteţi vedea aici.

Creare magazin online