Întrebări

Dacă e real situl şi stocul magazinului online al nostru?

Magazinul nostru online e din 2009 care furnizează produse pe care le aprovizionăm de către producători internationale Abus cilindri de uşi, lacăte iar producătorul Titan care ne pot servii cu o gamă largă de produse. În mai multe ţări furnizează, chiar şi în Romănia vă prezentăm căteva imagini cu stocul real. În imagini veţi vedea şi o gamă completă de servicii cu care suntem capabili de a oferi cilindriilor şi a lacatelor achiziţionate de la noi. Vă putem oferii servici copie chei, sistem cu aceaşi chei, care în termen scurt vă putem servii pe teritoriul Romăniei oriunde.

Titan K66 cilindru Mâner cu șild, Chinezesc
Titan K66 cilindru Mâner cu șild, Chinezesc
Clanţă, silduri de uşi
Clanţă, silduri de uşi
Yală, broscă de uşi
Yală, broscă de uşi
Accesorii pentru uși, depozitare chei casetă
Accesorii pentru uși, depozitare chei casetă
Broască cu mai multe puncte de închidere
Broască cu mai multe puncte de închidere
Cilindru Abus D6, Abus D10 cu buton
Cilindru Abus D6, Abus D10 cu buton
Butuc uşa Titan K1 Titan K5
Butuc uşa Titan K1 Titan K5
Lacăte Abus cu cifru, cu verigă lungă
Lacăte Abus cu cifru, cu verigă lungă
Broască cu cărlic portal,  Yală de containăr
Broască cu cărlic portal, Yală de containăr
Scut cu protecție fractură, clanță de siguranță
Scut cu protecție fractură, clanță de siguranță
 Yală de containăr - Yală de garaj
Yală de containăr - Yală de garaj
Cilindru Abus Titan cu buton, cu funcţie de sigura
Cilindru Abus Titan cu buton, cu funcţie de sigura

Cum se ia măsura butucului, înlocuirea?

Avem ajutorul aceasta pe prima pagina, pe stânga avem sub categorii "Ajutor, articole" unde apăsând p e "- Cum se ia măsura cilindrului, înlocuireagăsiti toate informaţiile care sunt de folos pentru a lua dimeniunea corectă.

 

Vreau să achiziţionez mai multe cilindri de uşă (butuc uşa), care să fie cu aceeaşi chei de deschidere. E posibil?

Da firma noastră e dotat cu toate echipamente din partea firmei Titan şi Abus pentru lacăte, cilindri de a fii cu aceeaşi chei de deschidere. Astfel încât personalul nostru sunt instruiți la un nivel ridicat să spunem despre serviciile noastre. Sistemul cu aceeaşi chei clic aici https://lacat-cilindru.ro/master_key şi aflaţi mai multe.

 

Cilindri 22x22, 25x25 ...

Cumpărătorii repetă întrebarea, dacă în magazinul nostru avem cilindri mai scurţi decât cei cu dimensiunea 30x30? Întrebarea este justificată, pentru că există situaţii când chiar şi dimensiunea de bază este prea lungă, şi atunci este logic să alegem unul mai scurt, însă metoda de fabricare şi funcţionarea se opun gândirii logice. Dacă studiem mai cu atenţie cheile cilindrului, vom observa că acel model care există pe ea şi care îi conferă unicitatea, este aşezat pe o lungime de cca. 30 mm. Dat fiind faptul că partea cu model a cheii trebuie introdusă toată prin deschizătura butucului, capacitatea lui nu poate fi mai scurtă decât 30 mm. Şi în baza acestui enunţ, putem afirma în mod clar, că cilindru mai scurt, nici nu există. Însă această afirmaţie nu ar fi adevărată, pentru că totuşi fabricanţii au realizat şi produse mai scurte, dar această scurtare a putut fi obţină numai prin scăderea numărului elementelor din interior. Ce înseamnă scăderea numărului pieselor componente? Înseamnă că, că din cei 5 pini, care există şi în cea mai simplă încuietoare, nu mai regăsim în cilindrul scurt numai 3 sau 4. Iar pini mai puţini înseamnă automat siguranţă mai redusă faţă de orice tehnică de manipulare pentru deschiderea încuietorii, şi nu mai respectă nici cele mai simple cerinţe ale societăţilor de asigurare, conform cărora, cilindrul montat trebuie să aibă 5 pini şi cel puţin 15000 variaţii de chei. Deci, faptul că în magazinul nostru nu găsiţi cilindri scurţi, există în urma concluziei trase din cele expuse mai sus, pentru că , deşi există asemenea piese, noi nu recomandăm folosirea lor, sub nici o formă. 

În situaţia în care totuşi vă confruntaţi cu situaţia că cilindrul e prea lung, nu vă descurajaţi, pentru că există altă rezolvare, pe care chiar şi societăţile de asigurare o recomandă. Cea mai simplă şi totodată poate cea mai bună metodă este montarea unui şild anti-rupere în partea exterioară a uşii. Aceste şilduri au o construcţie care asigură o veritabilă siguranţă anti-rupere. Şildul exterior, cu clanţă sau cu buton, are grosimea care poate acoperi capătul ieşit în exterior al cilindrului, grosime care poate fi 12-14 mm, în funcţie de tip. Acest şild exterior ar fi complet nefolositor, dacă acesta ar putea fi pur şi simplu demontat din exterior, astfel că montarea lor se face din interior, cu şuruburi de trecere M5 sau M6. Spărgătorul nu poate demonta sau forţa şildul protector al cilindrului, aşa că am şi împiedicat ruperea cilindrului care reprezintă ponderea covârşitoare a metodelor de spargere. În opinia noastră, un asemenea şild creşte considerabil siguranţa unei uşi. 

 

Creare magazin online